Hverdagsliv

et slengkyss i natten

28. september 2011

Har dere noen gang prøvd å ta et bilde av dere selv mens dere sender et slengkyss? Det er ikke bare vanskelig, det er simpelthen UMULIG! I løpet av mine mange år som blogger har jeg aldri fått til et vellykket et, så hvorfor skulle noe være annerledes nå?

Men uansett hvor uflatterende det er, så føler jeg for å sende et stort slengkyss til alle mine fantastiske lesere. Ok, here we go:

ÆÆÆÆ! Jaja, uansett. Her sitter jeg i natten og er emofil etter alle de hyggelige meldingene, mailene og kommentarene jeg har fått i dag. Jeg er så glad i dere som leser bloggen min, noe jeg faktisk ikke tror at jeg har sagt til dere før.

Og ellers har jeg hatt en superkoselig bursdag i dag! Mormor og morfar hadde en liten familiefest for meg i dag, med god mat og for mye kaker. Fikk noen veldig fine gaver også! Fikk fat til en kjøkkenserie jeg har begynt å samle på, pengebidrag til å kjøpe meg en (jævlig dyr) vinterjakke, hårføner (hurraaaa, endelig!! Hadebra til reisehårføneren som bruker to timer på å føne håret mitt) og et par tilskudd til beautybaggen. Og så fikk jeg en haug av fine bursdagskort fra mine små søte kusiner, Ingrid og Hannah. Har lekt med dem i hele dag og hatt det så innmari gøy. Merkelig nok så trives jeg med å være klatrestativ samtidig som jeg blir flettet håret på OG blir tvunget til å tegne tegning. Haha.

Akkurat nå pusler jeg litt med en spilleliste til bursdagen min. Gleder meg sånn til å feire med venner! Og ikke minst til å komme tilbake til Oslo. I morgen drar Mariabestisen og jeg til Oslo sammen, hun skal bo hos meg resten av uken. Svimer rundt av glede. God natt!

No Comments

Leave a Reply