Hverdagsliv

klar for avreise

28. september 2011

Nå sitter jeg på lokket av kofferten min og prøver så godt jeg kan å få den igjen mens jeg blogger. Herregud, så mange ting jeg skal ha med meg hjem i forhold til hva jeg tok med meg til Tønsberg! Taxfree-handlingen etter Danmarksturen og familiebursdag kan ha noe med saken å gjøre når jeg tenker meg om. Vinhylla må jo fylles opp på denne tiden av året. De neste dagene kommer det til å gå med mye vin.

Sent i går kveld fikk jeg melding fra bestevenninnen min, Maria. Hun hadde vært stork og dumpet en STOR presang ute i oppkjørselen. Jeg ble som et lite barn, og løp ut i trusa for å hente gaven, haha, har jeg ikke bare verdens flotteste venner? I presangen var det dette som gjemte seg:

PERFEKT til tapas og taco, så denne kommer jeg og venninnene til å få mye glede av <3 Nå har den feite ræva mi klart å presse igjen lokket på kofferten, så da er det bare èn ting å si: Oslo, I’m coming home!

No Comments

Leave a Reply