Hverdagsliv

fashion disaster?

29. september 2011

Noen ganger ser man seg i speilet og tenker; herregud, hva i alle dager har jeg tatt på me g. For min del skjer dette hver gang jeg skal på matbutikken, for da slenger jeg på meg kosetøy, boblejakke og Uggs. Det er hva jeg kaller en ekte fashion disaster.

Har du et katastrofalt antrekk som du vil bytte ut i et helt nytt antrekk? Da må du bli med på Jean Paul sin fashion disaster-konkurranse!

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Facebook-siden deres og laste opp et bilde av det mindre pene antrekket ditt. Det blir plukket ut vinnere hver måned, som får et splitter nytt antrekk! Ikke ligg på latsiden, for første vinnere trekkes allerede 30. september!

Konkurransen finner dere her.

Mitt bidrag. Ingen moteblogg her i gården, nei!

Reklamebasert innlegg.

1 Comment

  • Reply agencja reklamowa 1. mars 2024 at 04:53

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply