Hverdagsliv

favoritter fra lulu’s

30. september 2011

Jeg har fått meg to nye favoritter! Lulu’s beauty bag og Lulu’s toilet bag, i rosa nydelig skinn. Veskene kan kjøpes hos Makestyle, men man må være raskt ute om man vil være en heldig eier. Det er kun et begrenset antall igjen på lager, og når det er tomt kommer det ikke inn fler i rosa. Da blir de er erstattet med andre farger.

Veskene er store og romslige, jeg trodde jeg hadde mye sminke, men tydligvis ikke nok til å fylle opp disse! Så her er det plass til både glattetang, hårbørste og en reisehårføner når jeg skal ut og reise.

Glidlåsene er fantastiske. Store og av veldig god kvalitet, så her er det i hvert fall ingenting som skal henge seg opp. Uten tvil de beste toalettmappene jeg har hatt.

Siden dere er verdens snilleste blogglesere, får dere 10% rabatt hos Makestyle (på de rosa veskene) fram til søndag natt, så nå er det bare å shoppe til dere sprekker! Dere bruker bare «WULFF» som rabattkode, så vips!

Reklamebasert innlegg.

No Comments

Leave a Reply