Hverdagsliv

forever sweet 21

2. oktober 2011

I går feiret jeg min 21 årsdag, og bursdagene mine skal da aldri få lov til å passere uten et brak. Så i går feiret jeg storslagent med flotte mennesker og høy champagnefaktor. Først hadde vi vorspiel hjemme hos meg med rosa ballonger og drinkfontene, før vi tok BUSSEN ned til byen. At vi skulle ta bussen til byen var det vel egentlig ikke alle som var så begeistret for, men det er den morsomste og villeste bussturen jeg noen gang har hatt. Jeg vurderer faktisk å feire bursdag på 31-bussen neste år. Med taler, dans og bursdagssang kom vi oss i hvert fall trygt fram til Emil&Samuel, hvor resten av kvelden skulle foregå.

De som ikke var på Emil & Samuel i natt har så absolutt gått glipp av noe, for det var litt av en fest! Det var fullt liv allerede fra klokken 23, med spennende sceneshow og bobler i glasset.

Vil gjerne takke alle mine flotte venner, og ikke minst folkene på Emil & Samuel for en fantastisk bra kveld!

FOREVER 21!

No Comments

Leave a Reply