Hverdagsliv

for å løfte festen et par hakk

3. oktober 2011

I sammenheng med bursdagsfeiringen min har jeg vært så heldig å få teste noen morsomme party gadgets fra Coolstuff.no. En fest kan jo være moro nok i seg selv, men å kunne by på noe litt utenom det vanlige gjør det enda bedre.

Best av alt var drinkfontenen som jeg brukte til å servere velkomstdrinker. Det gjorde egentlig jobben ganske enkel, ettersom det hele går ut på at folk skal fylle glasset sitt selv, og fontenen kan fylles med hva det måtte være. Jeg gjorde det enkelt, og fylte den med en av mine yndlingsdrikker; Fresita.

Som dere kan se i speilet, litt av en festattraksjon, haha!

Drinkfontenen kan kjøpes for 299 kroner her. Jeg stusset litt over at den kostet såpass lite, men må si jeg ble veldig positivt overrasket. Den fungerte som den skulle, og var veldig lett å gjøre ren. En liten tur under varmt rennende vann, så var den klar for ny fest igjen. Alt man trenger å gjøre er å plugge den i veggen, helle drikken oppi og skru på knappen. Tadaaa!

En annen partyeffekt jeg testet var Ice shooters. Altså shotteglass av is som man lager selv, ved å fylle opp Ice shooters-formene med vann og putte dem i fryseren. Man kan egentlig lage shotteglassene av alt som er flytende, men vann er vel best for å slippe at det blir klissete. Det fungerer på samme måte som sånne is vi lagde av saft da vi var små!

Man kan kjøpe en 4-pack for 55 kroner, eller en 12-pack for 99,-. Og man kan selvfølgelig bruke det om og om igjen, til hver eneste fest. Mitt beste tips: lag shotteglassene av vann og fyll opp med en fargerik drikke. Det ser utrolig kult ut! Og som en av mine kompiser sa; nå blir man jo bare tvunget til å shotte. Du skal ikke stå med dette glasset lenge i hånda før det begynner å smelte.

På Coolstuff har de mange morsomme ting til fest, og til hverdagen generelt. Så sjekk det ut! : )

Reklamebasert innlegg.

No Comments

Leave a Reply