Hverdagsliv

wok & stripping

4. oktober 2011

I går hadde jeg tidenes kosekveld. Etter å ha skrubbet leiligheten på kryss og på tvers, dro jeg på Sushi&Wok, en av mine absolutt yndlingsrestauranter som ligger på Majorstua. Spiste som vanlig meny nummer 28 som er gigantisk stor, og spurte om doggy bag. Jeg vet ikke om det er normalt å gjøre i Norge enda? Men i USA blir kokken i hvert fall fornærmet om du ikke spiser opp alt og lar være å be om doggy bag. Der er jo porsjonene så store også, at man egentlig aldri har sjans til å spise opp.

Tok i hvert fall med meg doggy baggen videre på Colosseum kino, og vi hadde selvfølgelig plasser helt bakerst i sofaen, i fare for at doggy baggen skulle spre duften av asiatisk mat. Storskjermen viste King Curling, og med listen av skuespillere som er med i den, hadde jeg store forventninger. Filmen var grei nok den, men jeg hadde forventet å le mer. Men la oss si det sånn. En time med Linn Skåber er aldri en bortkastet time <3

Ja, hun stripper til og med i filmen. Etter filmen var det vinterkaldt ute, så det var bare om å gjøre å komme seg raskest mulig hjem til sofaen. Der ventet «Helt perfekt» på TV, og….. DOGGY BAG! Helt perfekt. Jeg elsker kosekvelder, og det er kun derfor det er halvveis greit at høsten er her.

No Comments

Leave a Reply