Hverdagsliv

lag en banner og støtt rosa sløyfe-aksjonen

5. oktober 2011

Rosa sløyfe-aksjonen er i gang igjen, og det er med stor glede jeg ser at byen males rosa. Rosa sløyfe-aksjonen går ut på å samle inn penger til brystkreftforskning, og ikke minst på å spre informasjon og øke kunnskap om brystkreft.

Hvert år blir rundt 2800 kvinner i Norge rammet av brystkreft. Regelmessig undersøkelse av brystene og jevnlig mammografi bidrar til tidlig oppdagelse. Oppdager man brystkreften tidlig, kan dette redde liv!

Hvis du vil lese mer om brystkreft og se hvordan du skal undersøke brystene dine, gå inn her.

Det finnes mange måter å støtte Rosa sløyfe-aksjonen på, og det skal jeg komme tilbake til i morgen. Men for nå vil jeg oppfordre alle til å legge opp en banner på sin blogg, slik at dere kan være med på å spre budskapet om aksjonen.

For å lage en banner dere kan laste opp på bloggen deres, gå inn på denne linken. Bruk bloggen deres for en god sak, dette er viktig jenter!

Mange av mine lesere som går med rosa sløyfer og er flinke til å støtte opp rundt denne aksjonen? Fortell!

No Comments

Leave a Reply