Hverdagsliv

en god gammeldags spørsmålsrunde

6. oktober 2011

Hey betches. Jeg står på kjøkkenet og kokkelerer, før jeg skal lenke meg fast til sofaen og se de siste episodene av Ugly Betty. Det har vært en veldig kort dag, for jeg har sovet LENGE. Litt lenge, i hvert fall. Selv om det er kjipt, betyr det jo ikke at resten av dagen trenger å være kjip. Når Ugly Betty takker for seg for godt, skal jeg nemlig ut og løpe. Jeg hater å løpe, men rockeringen min ligger i Tønsberg.

Å, så interessant a gitt. Forslag. Vi kjører en god gammeldags spørsmålsrunde, så kan dere lese om noe dere faktisk vil lese om her på bloggen. Jeg er uinspirert! Så kjør på, spør om alt som måtte falle dere inn! Vet at mange spør om både små og store ting hele tiden, men er ikke alt jeg svarer på. Så nå har dere sjansen : )

«Her er jeg på kjøkkenet og kokkelerer, liksom». Bare vent til dere få se kjøkkenforkleet mitt! Alle kvinner bør ha et slikt forkle, for kvinner hører hjemme på kjøkkenet. Og det mener jeg.

No Comments

Leave a Reply