Hverdagsliv

nei jeg sa rosa

7. oktober 2011

Jeg nevnte jo at jeg skulle gi dere forslag til hvordan dere kan støtte Rosa sløyfe-aksjonen på flere måter. Så nå er det på tide! Etter i dag skal ingen av mine lesere si at de ikke har hatt muligheten til å bidra, for Rosa Sløyfe-aksjonen gjør det både enkelt og morsomt å bidra. De har en nettbutikk med masse morsomme (og rosa!) produkter, så her kan du både bidra og sitte igjen med et fint symbol på at du har bidratt noe viktig.

Kjøkkenforkle designet av Nora Farah, kan kjøpes her. Anbefaler selvfølgelig Farah-produktene spesielt, siden hun er moren til bestisen min, hehe.

Kjempefin drikkeflaske og termokopp to go, kan kjøpes her og her. «Sammen skaper vi håp» <3

Refleks og isskrape er vel heller ikke helt feil når det er oktober. Om jeg skal gå med refleks blir det i hvert fall en slik en, og ikke en gul refleksvest…

Det finnes flere alternaltiver hvis man vil pynte seg med den rosa sløyfen. Sløyfe-pin med strass kan kjøpes her, og den tradisjonelle sløyfen finner dere her.

Kjempefin genser i ull, designet av Nora Farah, kan kjøpes her.

1 Comment

  • Reply Anonym 27. oktober 2015 at 17:12

    Hei er en stor fan,håper du kan komme på besøk i Sunndalsøra en dag å at jeg treffer deg, kan du sende noe om trening?

  • Leave a Reply