Hverdagsliv

skjenka opp brus

8. oktober 2011

Jeg har hatt kosekveld med Kjetil i kveld. Vi dro til Sushi&Wok<3 og kjøpte favorittmaten, før vi slang oss i sofaen med brus og sjokolade for å se på gullrekka. Gullrekka på fredagen for de som lurer, er Idol, Nytt på nytt, et kvarter av Skavlan, resten av Idol, Senkveld, og så reprise av Torsdag kveld fra Nydalen. Yeah.

Så dere på Senkveld med Thomas og Harald i dag? Haha! Harald hadde lastet ned en kjempekul app til iPhonen sin som heter Songify. Alt du trenger å gjøre er å si en setning til den, og så lager den en hel sang ut av det. Genialt! Så Kjetil og jeg lå på sofaen og snakket til hver vår iPhone med latterkrampe, det er sånn det skal være! En skikkelig barnslig fredagskveld.

Vi laget en superhit sammen. Den heter «Takk for at du skjenka opp brus til meg«, og baserer seg på en veldig enkel samtale – som vi for ordens skyld bare hadde for å lage denne fine sangen. Hør herligheten her. Hahaha!

No Comments

Leave a Reply