Hverdagsliv

camper i stua

10. oktober 2011

Å gå hjem alene om kvelden og sove alene er noe av det jeg liker minst. Jeg er egentlig avhengig av å ha en armkrok å ligge i og en mannekropp å holde rundt. I kveld har jeg vært hos Johanne og hatt kosekveld, og da jeg tok bussen hjem var det nesten så jeg inviterte med meg hjem den skjeggete hattemannen som gikk og lusket i buskene bak meg. SÅ ensomt! Men så kan man jo ikke ligge i hvilken som helst armkrok heller.

Men det finnes bra ting med å ha en senkveld for seg selv også. Jeg har tent lys og laget camp i stua, med dyner og puter til den store gullmedaljen. Og siden jeg er alene kan jeg base rundt så mye jeg vil, og sitte og se på tv i yndlingsstillingen min uten at noen syns jeg er rar.

KOSEDRESS! <3

Og ellers kjøpte jeg med meg kveldsmat hjem. Fra Deli. Ugh, hater egentlig å spise mat fra sjapper som Seven og Deli, men denne maten så faktisk ganske interessant ut. Så må jo prøve!

På tide å skru på TV’en og «nyte» alenekvelden, vi blogges senere!

No Comments

Leave a Reply