Hverdagsliv

sirkusklovnen ida

10. oktober 2011

I går var jeg på Fridays hele dagen og natten – føler jeg. Og det er vel egentlig grunnen til at jeg har glimtet til med mitt fravær igjen. Er egentlig ikke fyllesyk i dag, men det skjedde så mye rart i går at jeg bare har sittet og ristet på hodet i hele dag. Heldigvis har jeg hatt besøk av en av mine beste venninner som får alt til å henge på greip, sånn at jeg kan le i stedet. I tillegg har vi spist taco og sett på film (heia videodager!), så både formen og humøret er egentlig tipptopp nå.

Men det var veldig gøy i går, altså! Var virkelig i storform, og jeg var ute med noen fantastiske mennesker. Man kan jo ikke være i dårlig humør når man er omringet av glade sørlendinger, kan man?!

Kjetil og jeg startet festen allerede da vi spiste lunsj, en appletini til dessert var det slettes ikke noe galt med! Etter lunsj dro jeg bare hjem og lagde noen krøllingser i håret og skiftet til skjorte, og så var jeg klar for resten av kvelden.

Jeg bare få sagt hvor mye enkelte dørvakter irriterer meg. Vi var ti jenter i alderen 21-23 som spaserte rett inn på et utested, og når det er gutten sin tur til å krysse dørstokken, finner de plutselig ut at de skal være dritstrenge på at de har 28 årsgrense. Hahaha, hvem er det som HAR 28 årsgrense? Folk på 28 år burde jo egentlig sitte hjemme og vokte babycallen sin. Jaja.

På Fridays har vi det i hvert fall alltid kjempegøy, spesielt på natten. Gode drinker, festlig musikk og god stemning generelt. Og så masse blogglesere da. De fleste er veldig hyggelige og gjør at jeg rødmer litt, og så har vi sånne som de på bildet under som forsåvidt var hyggelige de og, men etter at jeg hadde gått med på å ta et bilde, hørte jeg at de lo hysterisk. Auch.

Syns ikke det er så gøy å være sirkusklovn, blir veldig edru av det. Men for all del, hyggelig med alle komplimenter og ros så lenge det ikke er sarkastisk. Nå skal jeg for første gang i bloggens historie slenge inn et blunkefjes 😉

Og sånn ellers, så hadde jeg historiens morsomste gåtur hjemover til Frogner. Barbeint. Og med pit stop på Mc Donalds, hvor de var tomme for burgere og kun solgte nuggets. Nedtur. Jeg delte både pute og dyne med Kjetil i natt, så jeg kjenner at det er luksus å ligge her helt for seg selv, haha. To dyner og syv puter helt for meg selv!

Zzzzz.

No Comments

Leave a Reply