Hverdagsliv

jo flere vi er syke sammen

12. oktober 2011

Den siste tiden har jeg hatt skikkelig søvnproblemer, og i natt ble jeg syk i tillegg. At leiligheten min er like kjølig som en fryser kan jo ha noe med saken å gjøre, utrolig irriterende. Jeg lå i hvert fall våken til halv åtte på morgenen i dag, og så sov jeg til langt ut på formiddagen. Det er virkelig en helt forferdelig følelse, blir jo helt svimmel og i ubalanse.

Så i dag har jeg prøvd å gjøre ting hele dagen. Først var jeg på roadtrip med min kjære Christopher som er livsfarlig bak rattet. Vi holdt på å bli kjørt på av buss hele to ganger, men at vi begge var både syke og skravlesyke er vel en god unnskyldning. Vi lever i hvert fall!

Da den livsfarlige kjøreturen var over ble jeg satt av på St. Hanshaugen, nærmere bestemt utenfor Johanne sin leilighet. Johanne er også syk (hva er galt med dette landet?), så vi bestemte oss for å kjøpe en kaffe og ta oss en liten gåtur.

Og en gåtur er for oss å sette oss ned og skravle til munnen er tør, så vi satte oss ned på toppen av St. Hanshaugen, og koste oss med kaffe i solen. Det var virkelig fint.

Å være syk sammen med folk er helt klart bedre enn å være syk alene. Da solen gjemte seg bak trær og bygninger, gikk vi hjem og la oss i Johannes vidunderseng. Den er akkurat som senger man ser i butikkvinduer og bare legge seg i, haha. Og så koste vi oss med en kopp te og siste episode av Gossip Girl før jeg busset hjemover til den kalde leiligheten min igjen.

Nå har jeg varmet opp skikkelig her, og skal pakke meg inn i dyna og SOVE til noe normal tid. Hvis jeg ikke får sove kommer jeg til å gå på veggen. Natta!

No Comments

Leave a Reply