Hverdagsliv

onsdagslove, dolmiolove

12. oktober 2011

For en søvn jeg fikk meg i  natt. Men så sov jeg lenge igjen, da. Åååå, jeg er så lei av det! Men jeg har ikke tid til å deppe. I dag er det nemlig Tangerudbakken, Helt perfekt, Ylvis og masse krim på TV Norge, så sånn TV-messig har onsdag blitt en av mine favorittdager.

Nå skal jeg ned på ICA og handle inn til skikkelig kosekveld. Og alle bare, er det bare meg eller har hun kosekveld hver jævla dag? Jada, jada, jeg har et stort behov for å pynte på dagene for tiden. Og i dag skal jeg pynte dagen med lasagne, en god salat og godis til dessert.

Jeg har en liten lasagne-hemmelighet til dere som elsker lasagne! Lasagne er søren meg ikke best når den lages fra bunn. Sånn ellers elsker jeg å lage ordentlige måltider og begynne fra bunn av, men akkurat når det kommer til lasagne;

Dolmio lasagne kit! SERIØST, den beste! Og pakken inneholder alt man trenger bortsett fra ost og kjøttdeig, så mitt tips; begrav den så sinnsykt i ost og stek litt sopp som du legger i lasagnen før den går i ovnen. Priceless lasagne!

No Comments

Leave a Reply