Hverdagsliv

friskmeldt blogger…

17. oktober 2011

Hello my dear ones! Da tror jeg vi sier at sykemeldingen min er opphevet. Jeg føler meg mye bedre, og nok en gang har jeg erfart at kuren på feber og forkjølelse ikke er å ligge i sofaen og pusse nesa rød, gul og blå. Det aller beste er rett og slett å gjøre akkurat som vanlig.

Så med det i bakhodet, dro jeg på tacokveld med noen av mine beste venninner i går. Noe jeg trodde skulle være en tacokveld. Vi spiste oss gode og runde(re), så på God kveld Norge med et halvt øye, og så… Så kom alkoholen på bordet. Og jentene overbeviste meg om at hvis jeg bare drakk noen drinker og danset litt rundt på byen, så kom jeg til å våkne opp FRISK! Så jeg bare; KULT, det gjør vi!

Ok, jeg var kanskje ikke entusiastisk, men en time senere satt jeg i hvert fall i en maxitaxi på vei til Emil&Samuel. Så var vi fotballfruer for en kveld alle mann, og feiret Stabæk sin 1-1 kamp eller noe, vet ikke helt om det er bra eller dårlig? De andre jentene hadde det i hvert fall kjempegøy, jeg var mer i sitte-med-beina-i-kors-og-suge-livet-ut-av-drinker-med-sugerør-humør. På et tidspunkt var feberen så ille at jeg bevegde meg ut på dansegulvet bare for at folk skulle søle drinker på den svette kroppen min. Men det endte i hvert fall godt, og nå er formen MYE bedre. High five for det.

Nå har jeg akkurat støvsugd leiligheten, laget thai chicken til kveldsmat og ikke minst laget mango-iste. Så jeg koser meg med noen episoder av Entourage før jeg kryper til køys.

I morgen skal jeg bruke dagen på å shoppe mens alle andre er på jobb og skole. Jeg trives svært dårlig i butikker, spesielt når det er masse mennesker der. Gleder meg til en fin bytur helt for meg selv : ) God natt, alle søte!

No Comments

Leave a Reply