Hverdagsliv

just another day

18. oktober 2011

Shoppingrunden i går gikk så som så. Rakk kun å svirre litt rundt i butikkene rundt Grensen, før TV2-Jon og TV2-Bob (litt for internt egentlig) foreslo at jeg skulle joine et glass vin for å feire at arbeidsdagen hadde gått så bra. Jeg følte ikke at jeg hadde utrettet så mye bra den dagen, så jeg drakk noe annet enn alkohol.

Er det bare jeg som tenker at alkohol i kroppen ikke bør være noen belønning? Det bør være en straff! Bare tenk hva det gjør med både hode og kropp. Huff og au!

Etter en hyggelig time på Glasset, tok vi taxi til Mucho Mas på Majorstua. Som jeg har nevnt for dere før, god mexican food. Og så bar det hjem til Magnus for å se på hele mandagsrekka på TV. Deilig dag!

Siden jeg bare rakk innom billigkjedene i går, tenkte jeg å ta en liten runde til i dag. Blir en svært avslappende dag i dag, siden dagen i morgen blir noe helt annet. Skal til legen i Oslo for første gang, og fikk selvfølgelig den første timen på morgenkvisten som ingen vil ha. Men det er kanskje like greit, ettersom jeg har en LANG liste over ting som kunne fungert bedre både innvendig og utvendig på skrotten.

Nå må jeg få i meg noe frokost før jeg skal danse gatelangs! Vi blogges senere, alle søte.

No Comments

Leave a Reply