Hverdagsliv

jeg har fått ny jobb

19. oktober 2011

Dagen er over, og det betyr at jeg har vært i Drammen. Hva tror dere jeg har gjort der? Jo, jeg har rett og slett fått meg jobb! Og ikke hvor som helst, men hos Chills Production.

Trine Grung har tatt i mot meg med åpne armer, og jeg er så takknemlig for muligheten jeg får nå og alle dagene framover.Jeg går en veldig spennende tid i møte, og skal lære mye nytt i tillegg til å jobbe med det jeg kan best; sosiale medier. Kort fortalt! Med andre ord, en veldig god grunn til å stå opp om morgenen.

Mye mer om dette senere, akkurat nå er jeg så trøtt (og glad) at jeg ligger og blogger med et halvt øye åpent. Mange inntrykk i dag, heldigvis av den gode sorten! Etter legetimen min i morgen skal jeg rett på foredrag som omhandler sosiale medier, med creative manager i Chills og min gode venninne, Belinda Jakobsen. Gleder meg!

Nattaklemmer fra happyface

Her er vi tidligere i dag,i Chills sine fantastiske lokaler. Havutsikt man bare måper av, tviler på at det går an å ha en kjip dag på jobb der.

Poserer litt for Trines iPhone, haha!

No Comments

Leave a Reply