Hverdagsliv

late dager er over

19. oktober 2011

Nok en lat dag, har kost meg kjempemasse. Christopher og jeg spiste lunsj og spilte Wordfeud på Mucho Mas hele formiddagen. Han er nybegynner i spillet, så jeg så min sjanse til å være best – for en gangs skyld. Jeg suger i Wordfeud, og finner for det meste bare ord som «anal», «fista» og «hore». Kanke legge ut sånne ord vettu, så da blir det til at jeg taper.

Etter noen timer på verdens beste Mucho, møtte jeg min kjære Johanne. Vi slo oss ned under varmelampene på Olivia, og ble sittende i lange stunder og drikke kaffe og varm sjokolade. Godt å varme kroppen litt innvendig, for det er faen meg FREEZING i Oslo nå! Overvurderte skinnjakka mi kraftig i dag.

Dagens høydepunkt var selvfølgelig at Magnuss gjestet Trygdekontoret, i deres homospesial. Fikk dere sett det? Er stolt av Magnuss, han er unik, fargerik og rett og slett en god person. Jon og jeg så på programmet hjemme hos selve Magnuss, og selv om jeg måpte litt da han uttalte seg om at han sender gutter med liten pikk på døra, og at han ikke liker å sutte på en lillefinger; så sa han vel bare det de fleste tenker?

Vel vel, i morgen skal jeg GRYTIDLIG til legen. Blant annet fordi jeg har store problemer med å sovne, uansett hvor mange sauer jeg teller og hva jeg ikke spiser og spiser og drikker og ikke drikker før jeg legger meg. Så håper virkelig jeg kan få noe hjelp mot det. Selv om det er litt ironisk at jeg får legetime før sola har stått opp når jeg faktisk ikke klarer å sovne før utpå morgenkvisten.

Og ellers er de late dagene over nå. Har vært hyggelig å sove lenge, gå rundt og shoppe og å sitte på cafè, men det er søren ikke noe man setter pris på når man har all verdens tid til å gjøre det. I morgen ære down to business, og jeg skal blant annet få framdrift når det gjelder utflyttingen fra denne jævla isbiten av en leilighet.

Førstemann å sovne!!!

No Comments

Leave a Reply