Hverdagsliv

film og smågodt

21. oktober 2011

Når jeg våkner klokken seks om morgenen er jeg virkelig ikke mennesklig. Jeg skjønner aldri hvor jeg er hen, og alarmen på iPhonen gir meg alltid mistanker om at jeg er på konsert med et orkester. Men jeg kom meg i hvert fall til legen i dag, så jeg er kjempefornøyd. Endelig litt hjelp mot søvnproblemene mine, følte nesten at verden var reddet da jeg satt der i legestolen, haha.

Etter legetimen dro jeg rett på en konferanse på Oslo Konserthus, i sammenheng med den nye jobben min. Men mer om det senere! Akkurat nå skal jeg bare spise smågodt og se på film. Har leid «Hjelp vi er i filmbransjen», den eneste filmen på Videonova jeg ikke har sett. Og jeg leier faktisk ikke film ofte!

Skal jeg først ha smågodt, så må jeg på Videonova. Candy King som de har i de fleste kiosker og matbutikker er bare ikke godt. Men jeg er kanskje kresen! Noen som har sett filmen forresten? Husker å ha lest at den har fått dårlige terningkast av anmeldere, men akkurat det bryr jeg meg lite om. Har aldri sett poenget i musikk- og filmanmeldere. For det første er det meningen til ett enkeltindivid, og for det andre er denne anmelderen som regen en ensom mann i 90-årene eller en sær mann i 40-årene med rottehale. De fleste av oss vet jo at ingen av disse har samme filmsmak som oss, så hvorfor høre på dem?

I morgen kommer lillebror-Lasse til Oslo for å besøke meg, så vi får nok en hyggelig helg sammen : ) Nå suger mister Playstation til seg filmen, så jeg får gå offline. Håper alle koser seg i kveld!

No Comments

Leave a Reply