Hverdagsliv

ny mac

23. oktober 2011

Ettersom jeg har firma, måtte jeg vente helt til denne uken med å få igjen de kjære skattepengene! Så da de først kom, bestemte jeg meg for å belønne meg selv med en ny Mac. Jeg har jo vært superflink til å betale skatt, og det er ikke akkurat sånn at skattemyndighetene klapper deg på skuldra og sier «bra jobba», så da gjør jeg det selv!

Wohoo, blir jo nesten helt inspirert av ny Mac. Nå er det bare å skrive til den store gullmedaljen! Den er så FIN. Selv om jeg er litt lei meg for at jeg ikke har hvit Mac lengre, for det er det fineste. Dette blir min tredje Mac, så håper vi blir like gode venner som jeg har blitt med de to andre <3

1 Comment

  • Reply sklep internetowy 12. mars 2024 at 21:27

    Wow, incredible blog format! How lengthy have you been blogging for?
    you make running a blog look easy. The entire glance of your website is great, as smartly as the content material!
    You can see similar here ecommerce

  • Leave a Reply