Hverdagsliv

stille i stua

23. oktober 2011

Jeg har hatt lillebror på besøk hele helgen, men nå har han dratt hjem, og det er plutselig veldig stille her. Men vi har kost oss veldig! Den lille heldiggrisen var i besittelse av mammas mastercard, så vi var på skikkelig shoppingrunde både fredag kveld og lørdag formiddag.

Lørdag kveld dro jeg med meg lillebror på fest, for hvilken 17-åring syns vel ikke det er stas å være med storesøster på fest? Men neida. Før klokka ble elleve, fikk jeg vite at han syns det var kjedelig å sitte på en stol og observere tredveåringer drikke vin (takk for den?), så jeg måtte bare kaste han i en taxi.

Selv fortsatte jeg kvelden på byen helt til lyset på utestedet ble skrudd på, noen burde kanskje stoppet meg tidligere. For dagen i dag har vært skikkelig dritt. Men i følge kameraet mitt hadde jeg det veldig gøy, så da skal man vel ikke sitte og angre heller?

Lillebror, meg og Stian. Må si Stian kler militær-klippen!

Vakre Mag <3

Gin Toxic…

Nei nei nei…

Nå skal jeg se et par episoder av Entourage på min nye, elskede Mac og så skal jeg SOVE. Skal nemlig tidlig opp for å besøke frisøren i morgen, på tide å pusse opp fasaden.

God natt, søte lesere.

No Comments

Leave a Reply