Hverdagsliv

lange lyse lokker

24. oktober 2011

I dag har jeg tilbragt formiddagen hos Ruhs hårsalong for å sette på nye Hairtalk Extensions. Å være hos Ruhs er alltid like hyggelig, og som jeg sa til frisøren min Merethe i stad, så skulle jeg ønske at man måtte fikse på håret enda oftere, skulle gjerne vært der hver uke!

Får både brukt lattermusklene og tømt hjertet litt når jeg er der, så stakkars Merete vet vel snart mer om meg enn jeg gjør selv…

Som dere kan se er jeg svært komfortabel, haha. I dag ble det frokost i frisørstolen også. Men for å snakke om noe annet enn mat, håret mitt har vokst masse de seks siste ukene, nå var håret mitt plutselig like langt som extensionsene var! Så vi gikk for litt lengre hår denne gangen, deilig med forandring.

Fint, langt og tykt ble det, akkurat som jeg liker det. Så nå kan håret bare fortsette å vokse, forhåpentligvis blir det like fantastisk på egenhånd en dag. Hairtalk sliter jo ikke  det spor på håret, så jeg har håp.

Ikke glem å lese innlegget jeg skrev forrige gang jeg var hos Ruhs, extensions er nemlig ikke for alle.

Salongen ligger på Frogner i Oslo, men det finnes salonger over hele landet som driver med Hairtalk. Gå inn på Hairtalk.no eller Facebook-siden for mer info. Der kan dere også stille spørsmål hvis dere har noen! : )

Tusen takk til min kjære frisør, Merethe. Du er god som gull!

Innlegget er reklamebasert.

No Comments

Leave a Reply