Hverdagsliv

hei, jeg er en teit telefonsvarer

26. oktober 2011

Det er jævlig kjipt å finne ut etter to uker at du har laget en tulletelefonsvarer og glemt å slette den. «Hallo? Heeei! Ja, nå sitter vi og koser oss, kan ikke du komme hit da?» Tenk deg for eksempel at banken ringer. Eller arbeidsgiveren din. Eller en fyr du pleier å rødme foran. Ække kult, vettu.

Og sånn ellers er jeg helt koko i hodet. Har brukt mesteparten av dagen på å stappe tingene mine i søppelsekker og pappkasser, noe jeg syns er ufattelig trist. Jeg er allerede på jakt etter en ny leilighet, men denne gangen skal jeg ikke forhaste meg inn i noe. Jeg skal finne et sted hvor jeg kan flytte inn uten å være redd for at termostaten viser fire plussgrader, og et sted hvor ting er i orden. På en måte kan man vel si at jeg har veldig mange krav, på den andre siden er jeg blitt ganske herdet.

Men jeg har ikke tid til å deppe. Har to episoder av Entourage som skriker «Ida, Ida, se på oss da», og så skal jeg stille vekkeklokken og svelge litt søvn. Skal til Drammen for å jobbe hos Chills i  morgen, det gleder jeg meg veldig til! : ) Nattaklemmer fra meg!

No Comments

Leave a Reply