Hverdagsliv

lights will guide you home

29. oktober 2011

Sannheten kan være ubehagelig, men den kommer for en dag uansett. Prøv å se deg i speilet og fortell deg selv at du er dum fordi du har funnet deg i alt for mye og fordi du har danset dødsdansen frivillig. Kjærligheten med livet som innsats er ikke kjærlighet, det er misbruk. Ikke bare av tid og krefter, men av livet generelt.

Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt jeg har på hjertet og alt jeg gjennomgår akkurat nå, bare for å kvitte meg med noe av tyngden jeg har på skuldrene. Men jeg har lært for lenge siden at det ikke kommer noe godt ut av å ta skittentøysvasken offentlig når man er lei seg og trist. Jeg skal heller bruke mine erfaringer til å hjelpe andre, når sårene er leget og tiden er inne.

Dette er og forblir den beste trøstesangen gjennom tidene, legger den ut til alle som kanskje måtte trenge litt trøst.

No Comments

Leave a Reply