Hverdagsliv

grå dager og sorte netter

30. oktober 2011

Jeg holder på å pakke kofferten min, for i morgen reiser jeg til Kristiansund. Det er på tide å legge bort sine egne sorger for en liten stund, for det finnes noen som har det en milliard ganger vondere enn meg nå.

Denne gangen er det på ingen måte en trøstende tanke å vite at noen har større problemer å takle enn meg, når mine beste venner har vondt, gjør det vondt i hjertet mitt. Men selv om det er unde triste omstendigheter jeg reiser, gleder jeg meg så utrolig mye til å holde rundt to av mine beste venninner de tre neste dagene.

Venner og familie er faen meg det viktigste man har, så ta godt vare på dem, selv om det kanskje hender at de er dumme og ikke forstår deg bestandig. Beklager ordbruken.

Tror forresten jeg må skaffe meg en koffert i en annen farge. Å reise rundt som en rosa fargeklatt på slike triste dager føles helt feil. Men rosa it is.

Nå skal jeg pakke ferdig og sovne til et par episoder av Entourage. God natt, kjære lesere, og tusen takk for alle fine kommentarer. Beklager at jeg ikke har offentliggjort dem enda, men jeg kan ikke publisere spekulasjoner og beskyldninger mot navngitte personer, enten de er sanne eller ei. Hensikten min er ikke å henge ut noen, jeg setter bare ord på det jeg føler og opplever.

3 Comments

 • Reply sklep online 20. mars 2024 at 19:00

  Wow, marvelous weblog structure! How lengthy have you been running a blog for?
  you make blogging glance easy. The total glance of your web
  site is wonderful, as well as the content material!
  You can see similar here ecommerce

 • Reply https://elegancja.top 23. mars 2024 at 12:41

  Wow, awesome blog structure! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The whole look of your web site is wonderful,
  let alone the content! You can see similar here sklep internetowy

 • Reply Celisse 4. juli 2024 at 20:25

  Currently it seems like Expression Engine is the
  top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 • Leave a Reply