Hverdagsliv

hjemmekjær

2. november 2011

Da var jeg hjemme i Tønsberg igjen! Planen var egentlig å bli i Oslo siden jeg skal reise litt fram og tilbake resten av uken, men da jeg kom fram til den tomme leiligheten min i Bygdøy Allè ble det så mange tårer og triste følelser at jeg måtte ringe og bestille omsorg fra mine foreldre. En time senere stod pappa på døra, verdens seriøst beste pappa.

Mange inntrykk etter dagene i Kristiansund og. Men var koselig å være tilbake i byen jeg ikke trodde jeg skulle vende tilbake til etter at besteforeldrene mine flyttet til Tønsberg.

Her er så å si alle bildene jeg tok i løpet av dagene i Kristiansund.

1. Gosse og jeg. Gosse har klatret opp på førsteplass på listen over «venner sine søte hunder». Har sett han på bilder før og syns ikke han var noe fin, men i virkeligheten var han verdens søteste og livligste hund. Gossekossekosse!

2. Chiller i baksetet på vei til flyplassen, med søte Cecilie (som er Helenebestis sin lillesøster), Idabestis – og meg selv som kunne trengt en time i solariumet.

3. Meg utenfor flyet på Kvernberget flyplass. Med ananas-brus, veldig symbolsk.

4. Idabestis tramper inn på flyet. Vi har tatt fly sammen veldig mange ganger nå, men ble enig om at ingen flyturer enda har greid å slå veien hjem fra London, da vi dro rett til flyplassen fra byen. Kjempekule jenter. Ironi.

Jeg må skynde meg å sovne nå, for i morgen tidlig skal lillebror og jeg slåss om det ene badet her i huset. Jeg er jo ikke akkurat lagt inn i morgenskjemaet her, og nå må jeg bare tilpasse meg. Deretter skal jeg til Drammen for å jobbe på Chills, har gått glipp av to arbeidsdager denne uken, så jeg GLEDER MEG til å komme tilbake!

Skal prøve å være sterke-Ida, forresten. Ikke sutre så mye. Jeg vet jo at alt kommer til å ordne seg for meg uansett. Fordi mamma og pappa sier det.

No Comments

Leave a Reply