Hverdagsliv

tom for tårer

2. november 2011

Hei! Beklager det lille forsvinningsnummeret. Jeg er fremdeles  i Kristiansund, og har hatt noen veldig triste, men fine dager her. I dag var jeg i begravelse, og jeg tror virkelig jeg er tom for tårer. Flotte mennesker, vakre blomster over alt og rørende musikk, jeg har ikke ord. Sender alle varme tanker til dere som har mistet det sprudlende og flotte mennesket som jeg ble kjent med i dag, gjennom minnetaler og fine ord.

Og takk til Liva for lån av soverom og PC i dag! Har alltid ønsket meg en lillesøster, og det virker som om alle her i Kristiansund har en helt super lillesøster. Så det er jo bra at vi kan komme på besøk og låne dem litt! Hehe. I morgen flyr jeg hjem til Oslo igjen, da skal jeg ha en jobbdag på Chills og «sjekke ut» av leiligheten min i Oslo, før jeg flyr videre til Haugesund.

Blogges i morgen da, søte lesere. Ta godt vare på hverandre <3

No Comments

Leave a Reply