Hverdagsliv

en vanlig dag på kontoret

3. november 2011

Det var en gang en helt vanlig arbeidsdag hos Chills. Himmelen lå som et grått teppe over Drammen by, og i et båthus helt nede ved vannet (naturligvis) satt en blogger og tenkte at «nå skal jeg gjøre sånn som alle de andre bloggerne og ta et par webcam-bilder av meg selv så jeg kan vise alle leserne at jeg sitter på et kontor og jobber sånn som vanlige mennesker».

Og Bilder ble det. Mange bilder.

… Men bloggeren var ikke alene. Langt i fra. På kontoret satt nemlig to andre bloggere, og at bloggere suges til kameraer som magneter til et kjøleskap, er jo en kjent sak.

De andre bloggerne bare «nå skal vi flekse muskler«….

Og så bare… Ja. Tror jeg trenger litt mer trening i å lage tegneseriestriper. Nå derimot skal jeg ut og spise lunsj, jeg er så sulten at det kjennes ut som om magen vrenger seg. Du vet når du sitter i et møte, og i det sekundet det blir stille bestemmer magen din seg for å BRØLE. Ække stas, vutt.

No Comments

Leave a Reply