Hverdagsliv

framme på rica maritim i haugesund

4. november 2011

Da er jeg på plass i Haugesund! Og her er jeg for Jentekveld 2011 som jeg fortalte dere om tidligere. Og oh my, det ser ut til å bli større greier enn jeg først var klar over! Her kan ikke jentene bare bli nye med Jan Thomas, de kan også stikke avgårde med en bil. Tenk å våkne opp med skallebank i morgen tidlig og oppdage at du har en splitter ny bil parkert utenfor, haha.

Jentekvelden, Jon, Christopher, jeg og resten av crewet holder til på Rica Maritim Hotell, og her koser jeg meg allerede i min kingsize bed. Har så vidt rukket å komme meg inn på rommet, så nå skal det utforskes. Har forresten vært nede og sett på lokalene til jentekvelden, og de som kommer kan glede seg til stort opplegg!

Uff, jeg er så ufresh, nå skal det spabehandles her. Har mer hår på leggene enn på hodet (neida), og det gjør seg ikke på årets store jentekveld.

Chiao så lenge!

No Comments

Leave a Reply