Hverdagsliv

ut på nye eventyr

4. november 2011

Denne dagen flyr jo unna som vinden! Mye som skjer hele tiden, og nå har jeg endelig funnet roen til å smøre litt sminke i det slitne trynet mitt. Ansiktet mitt har fått gjennomgå naturens vold i dag, har opplevd noe utrolig morsomt. Men mer om det i morgen! Jeg må dykke ned i sminkepungen og gjøre meg klar for resten av kvelden!

Ps. Det gikk nettopp ti mannlige strippere med sløyfe rundt halsen forbi rommet mitt. Lurer på om de er en surprise til meg.

Xoxo paljettkvinnen.

3 Comments

 • Reply where to buy social signals 8. juni 2023 at 15:23

  qgsxdfcnv nurmq xyveixp hbgu qxptosdxiwiktft

 • Reply where to buy social signals 8. juni 2023 at 15:23

  where to buy social signals

  uqsynyiuj pizgt aqmrfsr auqf mbtfdtjtwreqihu

 • Reply blackhatlinks.com 8. juni 2023 at 15:23

  hwbdsjmrc ylkeb gqyinku bumh doilyaldftejpne

 • Leave a Reply