Hverdagsliv

haugesund city

6. november 2011

Herregud, for en dårlig blogger jeg er! Har skjedd så mye i helgen og i livet generelt, så det er med tungt hjerte at jeg ofrer bloggen for alt annet. Men ja, kan jo fortelle litt om den fine helgen jeg har hatt! : )

Har kost meg gløgg i hjel med masse hyggelige mennesker, vil spesielt takke Lene Tønnessen, Jon Lundemoen, Jan og Christopher for noen fantastiske dager. Det har vært latter og moro fra morgen til kveld, selv om jeg har vaklet rundt i smertefullt høye hæler.

På fredag varmet vi opp til kvelden med en sprek båttur. Ikke i vanlig båt, men i en rib! Vi trengte alle sammen litt frisk luft for å våkne opp litt, men det ble ikke bare frisk luft. Det ble også saltvann i ører, øyne og i hår. Vi så ut som om vi hadde vært vitner til en storm, med bakoversveis og røde øyne hele gjengen. Men det var fantastisk, det må sies. Og vi fikk virkelig se Haugesund fra sin beste side, for en utrolig vakker by. Vi følte at vi surfet gjennom et eventyr.

Klare for tur!

Gruer oss ikke til å ri på bølgene i det hele tatt. Neida…

ÆÆÆÆÆ! Hahahah.

Det tok meg tre timer å få orden på håret etter båtturen. Saltvann og et hår med naturlige krusekrøller er ingen god kombinasjon. Men med god hjelp ble det orden på det til slutt, og da kunne jeg hoppe inn i paljettkjolen og gjøre meg klar for årets jentekveld!

Jentekvelden var litt av et opplegg. Tøft av arrangørene å satse på noe så stort i en så «liten» by. Jan holdt et tankevekkende foredrag som jeg likte veldig godt, men virket som om store deler av publikummet var litt for beruset til å ta til seg noe av budskapet, haha. Jeg fikk også snakket med mange av leserne mine i løpet av kvelden, og selv om jeg er litt sjenert og folkesky, var det utrolig koselig. Setter så stor pris på dere!

Fikk også gleden av å stille opp på en del bilder med veldig sterk blits, haha! Jeg ser alltid mye finere ut på mine egne bilder enn på andres, rart det der…

Etterhvert ble det litt mye jenter for meg. Susete i hodet og klar for å være alene, gikk jeg opp på rommet og begynte å forberede natten. Men da banket Jon på døren, og det ble fest. Hele natten. I Haugesund city!

Dagen etter følte jeg meg helt forferdelig, våknet langt ut på dagen i et helt mørkt hotellrom. Takk og lov for tjukke gardiner! For å fikse litt på formen dro Jon og jeg ut og spiste lunsj og kjøpte noen ekstra høye hæler til meg, og så føltes alt plutselig litt bedre. Så gjorde vi oss klare for en ny kveld. Vil forresten takke MM for fantastisk service! Spisested/utested som ligger på kaia. De leverer egentlig ikke mat på døra, men siden formen vår var så redusert,  sendte de en kjempesøt jente over med god mat. Så tusen takk for det!

… Og med det i bakhodet, dro vi på MM for å ta noen glass da kvelden kom. Det ble så mye champagne at jeg måtte stappe en flaske i veska da vi skulle gå, og smart som jeg er glemte jeg fort at jeg måtte passe på den åpne flaska. Hei flytende veskeinnhold.

Det ble en lang natt, og jeg har faktisk bare sovet EN time i natt! Hadde et festlig band ved navn Lucky Stroke med balkong over mitt hotellrom, og der skulle det hives og hoies til hanen galte. Takk for det!

På flyet hjem til Oslo i dag var jeg så sliten at jeg ikke hadde orket å reise meg fra setet om det så brant i flyet. Bank i bordet.

Nå er jeg tilbake på Frogner, ikke i min egen leilighet, men jeg føler meg hjemme likevel. Er alene i kveld, så tenkte egentlig bare å se på Entourage til jeg sovner. Nå har jeg i hvert fall fått oppdatert mine kjære lesere! : )

Takk for meg, Haugesund! Vi sees igjen <3

No Comments

Leave a Reply