Hverdagsliv

grattis med jobb på mc donalds

8. november 2011

De siste dagene har jeg tilbragt veldig mye tid sammen med mine beste venninner. Og av en eller annen grunn gir det meg ro innvendig, jeg føler liksom at ting har ordnet seg for meg igjen. Eller kommer til å ordne seg, i hvert fall. Er så mye jeg vil dele med dere at jeg blir gaaal, men inntil videre holder jeg nok de mest private kortene tett til brystet.

Vel vel. I går hadde vi jentekveld. Smågodt og gullrekka på TV3. Jeg tåler ikke smågodt. Blir hyper som en rakett, og går rastløst rundt og prøver å finne på ting som plager andre.

Jeg tror forresten ikke de andre tålte smågodt de heller. For humoren som utviklet seg utover kvelden var kanskje noe daff, men vi kastet oss rundt i sofaen og lo som om ingenting kunne vært morsommere. Å gratulere hverandre med ny jobb på Mc Donalds, for eksempel. KJEMPEGØY.

Men hei, lenge leve barnsligheten! Ikke noe galt med det.

No Comments

Leave a Reply