Hverdagsliv

jobb er gøy

10. november 2011

DING DONG! Jeg sitter og bedriver litt hjemmekontor, og er samtidig hyper som en flue. Jævlig dårlig kombo. Eller. Hyperiet kommer vel egentlig av at det jeg sitter og jobber med er så gøy, og jeg blir så gira at jeg ikke klarer å sitte stille. Så det er vel en god sirkel, skal vi heller si det sånn?

I går var jeg på kontoret i Drammen og jobbet, og det var koselig det og. Tok selvfølgelig et par bilder av meg selv igjen.

Som dere kanskje kan se, så har jeg hatt mine bedre hårdager, og ja, i det hele tatt. Så det passer seg bra at hele kvelden og første del av morgendagen er satt av til skjønnhet, og kun skjønnhet. Må jo føle meg bra når jeg skal ut og vakle på høye hæler i helgen, og det skal jeg. Hår, hud, negler, øyenbryn, øyenvipper, legger… Dere skal få gjennomgå.

No Comments

Leave a Reply