Hverdagsliv

the sparkling dress

10. november 2011

Mange av dere har spurt hvor dere kan få tak i den sorte paljettkjolen jeg har. Så vidt jeg vet finnes den dessverre ikke på nett, men den kan muligens kjøpes i butikken «Fine ting» på Byporten i Oslo. Vet ikke om de har den inne enda, men jeg har funnet noen veldig gode alternaltiver til dere som kan kjøpes på nettet.

For faktum er; alle jenter bør ha minst en sparkling dress, med paljetter, glitter og alt det der. Det er i hvert fall min favoritt i høst!

Denne kan kjøpes her, til 399 kroner.

Bortsett fra at min paljettkjole har lange armer, så ligner denne veldig. Føler meg litt dum som betalte masse penger for min, når man kan få denne for 349 kroner. Kan kjøpes her!

Ser for meg at denne er like fin på sommerferie i utlandet som på nyttårsaften. Jeg heier på gjenbruk, og kjolen finner du til 599 kroner her.

En av mine absolutte favoritter, siden jeg liker lange armer på kjolene. Kjolen er fra Little Mistress, og koster 449 kroner her.

Og tadaaa, der tror jeg at jeg fant min nyttårskjole. Må bare finne en fin jakke til den! Kan kjøpes her for 299 kroner. Hvem har sagt at nyttårskjolen må koste en formue?

Linkene i innlegget er annonselinker som fører dere videre til nettsiden hvor dere kan kjøpe plagget.

No Comments

Leave a Reply