Hverdagsliv

the party

13. november 2011

Denne helgen har vært en eneste stor fest. Jeg er så sliten at jeg fremdeles ligger i fosterstilling, og beina verker så mye at jeg hele tiden må forsikre meg om at de fortsatt er der. Men jeg klager ikke! For jeg har hatt det helt utrolig gøy.

På fredag hadde vi jentevorspiel før vi dro på Manolo for å feire Tommy Fredvang sin albumrelease. Vi dansa og koste oss fra vi kom til vi gikk. Kvelder som er fulle av lærepenger er kjedelig. Og denne kvelden fikk vi heldigvis bare èn eneste lærepenge; ikke bruke cider som blandevann. Det gjør dagen som kommer etter veldig hard.

Vi hadde virkelig sett fram til lørdagen, så sorgen var stor da vi våknet opp og følte oss som skadeskutte høns. Etter å ha fått stablet oss på beina, tenkte vi å lege kroppen ved å spise en lunsj nede på Aker Brygge. Valget falt på Fridays. Fridays på en lørdag er tydligvis helt feil. Der var det VM i å være bråkete barnefamilie, ballonger sprakk og det var klissete over alt. Den lille lunsjen som skulle gjøre alt bedre, gjorde bare alt verre, så det var med tungt sinn vi blandet Vodka med Redbull før vi dro på vorspiel igjen.

Lørdagskvelden endte på Grand Hotel, hvor Atle Pettersen skulle feires både for Skal vi danse-seier og album-release. Kanskje først og fremst for album-release, så det ble intimkonsert, ikke danseshow. Thumbs up!

Det var en bra fest, men vi var en veldig sliten jentegjeng. Våknet med sugerøret i nesa et par ganger, og jo flere drinker, desto trøttere ble jeg. Sykt skuffet over min egen innsats, jeg skulle jo danse på bordet hele helgen. Downs downs downs oppå bordet!

Takk for oss! <3

No Comments

Leave a Reply