Hverdagsliv

bella is alive

14. november 2011

Det hender at dere etterlyser Bella på bloggen, og jeg kan i hvert fall forsikre dere om at hun lever. Selv om hun sikkert har hatt det bedre! I dag har vi nemlig vært hos dyrlegen og barbert bort pelsen hennes. Så hun ser litt skrøpelig ut nå stakkar, og føler seg nok ganske rar.

Planen er å holde henne korthåret på kroppen fra nå av, og så skal hun selvfølgelig få lov til å ha pels på hodet, beina og halen. Rett og slett fordi jeg (og alle rundt meg) er lei av at hun røyter, og av at det er kattehår over alt. Og det er mye pelsstell som skal til når man har en perser altså, om den så er kort- eller langhåret. Så ta det i betraktning før dere skaffer dere en liten diva!

Føler nesten at jeg har en nyfødt baby i armkroken, Bella ligger og snorker, og hun kan liksom ikke få presset seg langt nok inn i armkroken. Så nå skal vi kose oss resten av kvelden, min lille bebi og jeg.

PS. Hvis Bella føler seg komfortabel med det, skal dere få se hvor komisk hun ser ut senere.

No Comments

Leave a Reply