Hverdagsliv

den nye kosefavoritten

14. november 2011

Jeg har alltid sverget til kosedresser fra Juicy Couture, både fordi jeg syns de er behagelige og ser fine ut. Men nå har et annet merke klatret opp på førsteplassen, og det heter Odd Molly. Dere har sikkert hørt om det?

Ser bare mer og mer av Odd Molly rundt omkring, og føler nesten at det har tatt over for Juicy. Odd Molly har et mye mer jordnært og nordisk preg over seg, så jeg syns det er spesielt koselig nå som det er høst og nærmer seg jul. Og fordelen er at nesten alle plaggene fungerer like fint som hverdagsplagg som til kosedress, og det er jo greit når man først skal investere i noen skikkelige koseplagg.

Denne jakken og buksen er mine nye venner, og jakken bruker jeg like gjerne til jeans som til kosebukse.

Her er litt mer av utvalget av kosedressene. Og som dere ser trenger man jo ikke hele settet, jeg for min del kombinerer gjerne jakkene med en kosebukse fra Cubus. Men Odd Molly setter prikken over i’en, kan jo ikke nekte for det. Den helt til venstre finner dere her, den i midten her, og den til høyre her.

Odd Molly har også en del superfine hverdagsplagg, og det er kanskje nå dere skjønner hva jeg mener med nordisk stil. Disse genserne passer perfekt om høsten og om vinteren. Rett og slett nydelige!

Disse med sløyfer er mine favoritter. Den til venstre finner dere her, den beige i midten her, og den til høyre kan man få tak i her.

Jeg syns i hvert fall det er viktig å føle seg fin, til og med når man sløver hjemme eller koser seg på hytta. Så, Odd Molly in my heart. Flere Odd Molly-klær kan dere se her.

Annonselinker som fører til siden hvor dere kan kjøpe plaggene.

No Comments

Leave a Reply