Hverdagsliv

dumme balltre

14. november 2011

Pang sa det, og hodepinen slo meg i topplokket som et balltre. Nå ligger jeg langflat i senga og svelger piller, for til og med tennene mine verker bare noen snakker til meg. Passer bra at lillebror har oppdaget bassen på nytt og har hip hop-aften i tillegg. Au au au!

Å være hjemme hos familien er på mange måter som å bo i kollektiv – tror jeg. Selv om jeg aldri har bodd i kollektiv. Men det går vel ut på mye av det samme? Alle kan ikke få viljen sin hva TV-programmet angår, man må tåle litt støy fra andre, og folk snakker til deg når du så absolutt ikke vil snakke med noen.

Gleder meg veldig til å våkne opp uten hodepine i morgen i hvert fall, kommer sikkert til å være litt mer takknemlig for livet når den tid kommer. Og så skal jeg jo på den fine jobben! Der skinner sola alltid, selv om himmelen er grå : )

Bare se så mye vi koser oss! Bildene har jeg forresten lånt av Belinda. I morgen skal hun og jeg på roadtrip for å filme litt hos en kunde, litt variasjon i arbeidet gjør meg ingenting.

Nei, nå skal jeg sovne til Ari Gold (Entourage) på veldig lavt volum. Han er forbildet mitt, mitt mål for framtiden er å være like slem sjef som han på et like fint kontor. God natt!

No Comments

Leave a Reply