Hverdagsliv

gratulerer med farsdagen

14. november 2011

Pappa vil ikke være på bloggen, så here we go. Og det sier vel en del om hva slags unge han har hatt med å gjøre. Gratulerer med farsdagen, pappa!

Han kan liksom ikke klage når jeg bare skriver positive ting, og jeg har ikke planer om å gjøre noe annet. For i likhet med veldig mange andre syns jeg at jeg har verdens beste pappa, som jeg ikke ville vært foruten.

Pappa er den av foreldrene mine jeg er mest lik, både av utseende og personlighet (sett bort i fra det faktum at han er mann). Av alt jeg har arvet fra han, er jeg minst fornøyd med de krusete krøllene, men dem har vi vel begge lært oss å leve med på hver vår måte.

Er veldig glad i deg, pappa! Det eneste jeg ikke kan tilgi deg for her i livet, er alle de gangene du har løpt etter meg med refleksvest når jeg skulle ut og henge med gutta i klassen <3

No Comments

Leave a Reply