Hverdagsliv

kalde morninger, brr…

15. november 2011

God morgen! Jeg er snart off to work i Drammen : ) Stod opp litt ekstra tidlig i dag for å ha litt tid på morgenkvisten. Når man ikke er særlig til frokostmenneske, er det deilig å ha litt ekstra tid til å presse ned maten. Det går litt lettere hvis man kombinerer med litt nettshopping og Twitter-oppdateringer. Her finner dere forresten meg på Twitter! Der er jeg aktiv døgnet rundt, så dere finner meg der om dere savner meg på bloggen.

Det som gjør det guffent å stå opp tidlig, er at det alltid er så kaldt. Får bare lyst til å låse meg inne på badet og ligge på det varme gulvet hele dagen, men man står jo opp for en grunn.

Så frokosten min i dag har blant annet bestått av votteshopping. Verste jeg vet er å fryse på fingrene når jeg venter på tog, buss eller whatever. Så nå er to nye par med varme herligheter på vei i posten. Skulle gjerne hatt fler, for plutselig syns jeg det er så mange fine votter over alt! Det har ikke skjedd før.

De to øverste har jeg kjøpt til meg selv, og de to nederste er nestevott i køen. Paret øverst til venstre er fra Friis&Company, koster 379 kroner og kan kjøpes her. De hvite ved siden av koster bare 149 kroner og kan fåes her. Vurderer å gi dem bort til jul og si at jeg har strikket dem selv. Så glad a mor kommer til å bli! De to nederste votteparene finner dere her og her. Linkene er annonselenker som fører dere videre til siden hvor produktene kan kjøpes. Så er dere advart!

Nå skal jeg ha en helt super dag på jobb, og jeg unner dere alle det samme! Vi blogges senere! *Vralte ut i kulda uten votter*

No Comments

Leave a Reply