Hverdagsliv

dagen starter visst om natten

17. november 2011

Klokken kvart over 5 i dag «morges», så bare; ding ding ring ring koko ding dong!!! Og jeg bare; herreguuud, jeg hater jobben min selv om jeg elsker den!

Så var det bare å overbevise seg selv om at man var supervåken og bestille en taxi. Må si jeg var bekymret for om taxien skulle komme, for jeg trodde ikke at noen som helst var våkne om «natta» i Tønsberg. Men taxien kom, den, så takk for det!

Ja, siden jeg er ganske syk, pakket jeg meg inn i ullgenser, skjerf, støvletter og full pakke i dag. Var i Oslo og hadde et møte med et olje- og energiselskap som vi i Chills skal jobbe med. Det blir veldig spennende, jeg gleder meg!

Etter møtet var vi gira og fnisete, kanskje litt overtrøtte også? Jeg har jo feberen å skylde på, da. Men vi  bestemte oss i hvert fall for å fortsette jobbdagen i passende omgivelser. På Fridays, så klart! Internett og fri påfyll av brus. Mer fnising ble det, kan dere tro. Til slutt bare fniste jeg så mye at jeg måtte hysje på meg selv og gå til toget.

Nå skal jeg rocke litt med rockefanten. Han sier hei.

No Comments

Leave a Reply