Hverdagsliv

bloggangst

18. november 2011

Weird hvordan jeg våknet i dag og følte at jeg hadde fylleangst – eller bloggeangst, da. Auch, kjenner på formen at jeg blogga litt for mye i går ass, lurer på om jeg skrev noe teit som jeg kommer til å angre på.

JAJA. Det er fredag, og jeg har fri! Så i dag skal jeg gjøre så mye som å svare på mail jeg ikke har rukket tidligere, og se på Entourage. Begynner heldigvis å bli frisk nå, så det gjelder bare å holde seg i ro. Med Bella, så klart. Hun har aldri vært så glad og kosete som etter at hun er blitt kortklipt, tror hun trives mye bedre. Nå ligger hun i armkroken hele tiden, og snakker til meg dagen lang <3

Hver gang hun merker at det blir tatt bilder, blir hun forresten skikkelig vrang og prøver å løpe sin vei. Akkurat som om hun har skjønt at jeg gjør det fordi hun ser litt rar ut for tiden.

En annen ting jeg skal begynne med i dag, er forresten julegavetips her på bloggen! Mange, inkludert meg selv trenger masse hjelp til julehandlingen, så hvorfor ikke gjøre den sammen. Bare at jeg gjør researchen! Hurraaa : )

No Comments

Leave a Reply