Hverdagsliv

i

18. november 2011

Jeg er veldig, veldig glad i høye hæler. Og jeg har mange. Da jeg flyttet nå siste gang fylte jeg opp kasse etter kasse med små herligheter, med alle verdens farger og detaljer. Hadde faktisk glemt at jeg hadde over halvparten av dem.

Her om dagen så jeg på Happy Day med Jan Thomas, og der lærte jeg at man faktisk bare trenger to par med pumps. Litt sant, men litt bullshit og, tenkte jeg. For ja, man burde ha de to som kan brukes til alt, men man burde ha masse spennende varianter ved siden av.

Uansett. De to variantene alle burde ha i skoskapet er: 1. Sorte pumps som kan brukes til alt. 2. Nudefargede pumps som også kan brukes til det meste, og som får bena dine til å virke lengre.

**Mitt råd er å dele de høye hælene sine opp i to grupper. De rimelige variantene du kjøper for å kunne bruke ute på byen og så videre, og de hælene du investerer litt mer i, og bruker på eventer, selskaper, business osv. Når jeg ser på hvordan jeg har behandlet «byen-hælene» mine, er jeg veldig glad for at jeg ikke har brukt så mye penger på dem.

Her er et eksempel på nudefargede pumps. De har litt platå foran, så hælen er ikke like høy som den ser ut som. Det er den typen juks jeg liker! De kan kjøpes for 379 kroner her.

Dette er en sort variant jeg liker godt, også denne har et platå foran som gjør at de ikke er like høye å gå på som de ser ut som. Og så er de designet av den svenske bloggeren Kenza, så da er det jo bare å krysse fingrene for at man ser like bra ut som henne i dem… Kan kjøpes for 749 kroner her.

Har funnet fram noen enda billigere av den sorte varianten, kanskje noen litt mer spennende også. De helt til venstre koster 379 kroner her, og de med paljetter i midten er fra Sugarfree Shoes og koster 499 kroner her. Pumpsene helt til høyre med nagler heter «Forget your boyfriend», haha, passende navn. De koster 599 kroner her, smoking hot!

Og siden jeg – som dere vet- er så veldig glad i paljetter, har jeg lyst til å si at det er et must å ha pumps med paljetter også. Minst ett par! Disse er fra Sugarfree Shoes, koster bare 499 kroner og kan kjøpes her.

Husk at linkene er annonselinker som fører dere til nettsiden hvor dere kan kjøpe produktene jeg har skrevet om. Det er jeg nemlig pålagt å advare dere om!

No Comments

Leave a Reply