Hverdagsliv

takk og sånt

18. november 2011

God kveld, kjæresøtesnillegode lesere. Tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget jeg skrev i natt. Det varmer meg virkelig å høre at dere satte så stor pris på det, og ikke minst at det var en tankevekker for enkelte. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å innrømme det, men enkelte kommentarer og mail fikk meg til å snufse litt. Haha…

En litt svak dag, som dere kanskje skjønner. Men svake dager er gull verdt for meg, for da får jeg skrevet ting til det som liksom skal bli en bok en vakker dag. Veldig mange dager er jeg kald og holder avstand fra mine egne følelser, og da får jeg liksom ikke kontakt med tastaturet.

Men, ja. Ville vel egentlig bare si takk. Visste ikke selv at jeg setter stor pris på leserne mine og kommentarene dere skriver.

No Comments

Leave a Reply