Hverdagsliv

er jeg bare svak eller er du psyko

19. november 2011

Du: Jeg ringte deg i hele går, hvor i alle dager var du?

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Jeg fikk mail av en jente som sa at hun var på nachpiel på hotellrommet ditt, og hun sa at det skjedde ting som ka…

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Jeg syns det er litt rart at du tar med deg mobilen hver gang du går på do, i dusjen og at du går på et annet rom når den ringer.

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Hvorfor dro du ut etter at jeg hadde sovnet i går, og hvorfor ligger det en pose med hvitt pulver på gulvet ved siden av senga mi?

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Hvor mange ganger har du egentlig vært utro? Og hvor ofte tar du egentlig dop?

Kjæresten:  HVORFOR I…

Du: Du vet hvor døra er.

Kjærlighet gjør blind, det er ikke bare en klissete klisjè. Men noen ganger gjør den så blind at du mister kontrollen fullstendig, og du ser kanskje ikke en gang hvor mye dritt du finner deg i. Du er vanligvis sterk,oppegående, du har dine egne meninger og ville vanligvis ikke latt deg tråkke på tærne. Men det er noe med den frykten for å bli forlatt, som gjør at du godtar alt fra èn spesiell person. Du vet at han aldri kommer til å forandre seg og at du kommer til å fortsette å gruble og være trist så lenge du blir, og du har ikke tenkt å bli heller, men du orker ikke ensomheten og forandringene – i hvert fall ikke akkurat nå.

Til slutt får du overdose av dårlig magefølelse, løgner og tårer – og alt det andre. Det kommer til å koke over til slutt, og det kommer til å skje noe som gjør at du ikke blir værende eller går tilbake, uansett hvor stor redselen for ensomheten er.

Så vet du det, hvis du sitter stuck med en drittsekk som behandler deg som søppel. Her kan du forresten lese og kanskje gjenkjenne en psykopat.

No Comments

Leave a Reply