Hverdagsliv

jeg har det faktisk veldig bra

19. november 2011

Jeg har det bra, jeg altså. Selv om det sikkert ikke virker sånn på blogginnleggene jeg har lagt ut de siste dagene. Det meste er skrevet for 1 og 2 måneder siden, jeg har rukket å jobbe mye med følelser og tilgivelse siden den tid. Har rett og slett ikke turt å legge ut om disse følelsene før nå, for da ble det plutselig litt for ekte, at jeg hadde tatt de valgene og gjort de store endringene som jeg gjorde i livet mitt.

Så søte dere, ikke bekymre dere : ) Selv om jeg har det fint nå, føler jeg for å dele det med dere, for jeg vet at det finnes mange som er i vanskelige situasjoner som jeg har vært i. Eller som kanskje kommer til å komme i en lignende. Og det hjelper alltid å høre om andres erfaringer!

Nå kom jeg akkurat ut av dusjen, har hatt en heftig treningsøkt for meg selv her hjemme, med vekter og rockering. Nå er jeg så lei av kosemange og hengerumpe, nekter å la meg forfalle! Haha…

Gleder meg allerede til ny økt i morgen. Nå skal jeg ned i stua og bedrive lørdagskos med mormor og morfar. Vi skal spise god middag og sikkert se på TV resten av kvelden. Mamma og pappa koser seg i New York og Karibien, så da er mormor og morfar på besøk for å holde lillebror i tøylene. Han er forsåvidt på fest. Blogges senere!

No Comments

Leave a Reply