Hverdagsliv

jeg trenger snart litt varme

19. november 2011

Jeg har så lyst på en uke eller to i varmere strøk at jeg holder på å stryke med. Tror det begynner å bli et år siden jeg hadde gleden av å begrave tærne i glovarm sand, og jeg liker det ikke. Jeg er egentlig veldig allergisk mot mørket og kulda, og nå kjenner jeg at vinterdepresjonen lurer rett rundt hjørnet hvis jeg ikke kommer meg på tur snart.

Problemet er bare at potensielle reisefølger enten er blakke, leser til eksamen eller ikke får seg fri fra jobb. Og når jeg tenker meg om, så jobber jeg jo selv også. Kommer aldri til å komme meg på tur! Hvil i fred, Ida Wulff.

Jeg kunne ofret så sinnsykt mye for å få det til nå. Kanskje en finger. Og jeg kunne hengt en hel dag med Ari Behn. Tatovert en 1997-tattis rundt armen. Smugla dop fra Bolivia. Klina med en mindreårig. Dere skjønner tegninga.

Men for nå får jeg bare legge meg og drømme litt om turkist vann, hvite strender og solsenger kledd i fargerike badehåndklær. At jeg kler det er det i hvert fall ingen tvil om!

Minner å drømme om. God natt, alle sammen!

No Comments

Leave a Reply