Hverdagsliv

innbilske fartsdumper

20. november 2011

Jeg skal ut og mosjonere med min beste venninne Maria, og i den anledning googlet jeg «ida wulff maria trening», for å se om ikke det fantes noen bilder jeg kunne bruke til et blogginnlegg. Joda, der var det mye rart. Blant annet et innlegg fra 2009, hvor overskriften var «trening med mariamening». Jeg var sykt god på overskrifter i 2009, ass. Her er i hvert fall bildet jeg fant.

Under bildet hadde jeg sitert en fantastisk hyggelig samtale, som jeg mente at sier veldig mye om min beste venninne. Og akkurat det har ikke forandret seg på to og et halvt år!

*En bil kjører sakte forbi*

Maria: kjør litt saktere, glan litt mer a, gris!

Ida: Haha, dust.

Maria: Hva?

Ida: Det var en fartsdump der.

Maria: åja.

Ut på tur, aldri sur! Selv om det er tåke, og vi skal gå i skogen. Og det er egentlig Maria som TVINGER meg, jeg har mest lyst til å bli hjemme med rockeringen og vektene mine, men det må jeg da altså gjøre senere i dag. So long! <3

No Comments

Leave a Reply