Hverdagsliv

sosial og aktiv og sånt

20. november 2011

Wohoo! Har hatt en veldig fin dag, og jeg kjenner at jeg har overskudd av glede og energi inni meg. Hjalp å komme seg ut og mosjonere litt, og å i det hele tatt være med Maria gjør meg alltid glad. Vi gikk i en times tid og tok solarium, og så dro jeg hjem for å spise mormor og morfars bakalao – skrives det sånn? Bakalao er jo faktisk veldig godt, husker at jeg ikke var så begeistret for det da jeg var yngre.

Maria har lurt meg til å bli med på Twilight i kveld. Herregud. Ingen av oss har lest bøkene, jeg har sett litt av filmene, og Maria tror hun har sett den første filmen. Så hva vi skal der vet jeg ikke helt, men det sier vel litt om hvor lite det er å finne på i Tønsberg. Er det ingen som skal invitere meg på butikkåpninger, pressevisninger, bransjefester og sånne kleine ting? I Oslo går jeg jo nesten aldri på slikt, men her i Tønsberg trenger jeg virkelig noe å gjøre. Men sånt eksisterer kanskje ikke her, jeg vet ikke. Twilight it is, i hvert fall!

Jeg har ikke hatt på meg sminke på en uke (Tønsberg ass!), så nå skal jeg smøre litt gift i kinna før jeg drar og plukker opp Maria. Ønsk meg lykke til på Twilight-kino.

1 Comment

  • Reply Chet Dickson 25. mars 2024 at 10:56

    Merely a smiling visitant here to share the love (:, btw great design. «Everything should be made as simple as possible, but not one bit simpler.» by Albert Einstein.

  • Leave a Reply